Wildlands Foto van de Week - 18

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Suzanne de Vries-Witting uit Hoogezand. Zij fotografeerde deze ijsbeer die onder water op de bezoekers af zwom.

De beer speelde met een jerrycan die op de bodem lag en waar vis in verstopt zat. Plots zwom het dier richting het glas naar de bezoekers. Knap om in die korte tijd de ijsbeer zo mooi op de foto te zetten. De plaat krijgt iets bijzonders door het retrofilter.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.