Zoë Hartman Miss Marathon van Drenthe Loopfestijn

Klazienaveen

De 21-jarige Zoë Hartman uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon 2018. Tijdens het 35e Drenthe Loopfestijn op zaterdagavond 26 mei zal zij de prijzen uitreiken aan de winnaars op de halve marathon, 10 kilometer en de 4 mijl. Tevens geeft zij het startschot voor de Kidsrun.

Zoë Hartman werd in 2017 gekroond tot Miss Klazienaveen en is sindsdien in deze hoedanigheid bij veel sportevenementen aanwezig geweest. Als Miss Klazienaveen werd ze gevraagd aanwezig te zijn bij de Triathlon Klazienaveen, was ze één van de vier rondemissen tijdens de 40e Gouden Pijl in Emmen en in januari mocht ze de prijzen uitreiken aan de winnaars van de Sportverkiezing 2017 van de gemeente Emmen. Miss zijn tijdens een groot sportevenement vindt ze naar eigen zeggen fantastisch. Voor de komende Miss Klazienaveen verkiezingen mag Hartman plaatsnemen in de jury.

Voorinschrijven voor het 35e Drenthe Loopfestijn kan nog tot en met dinsdag 1 mei via www.drentheloopfestijn.nl.