Yogastudio opent in Emmerhout

EMMEN

De Emmer wijk Emmerhout krijgt een yogastudio, die 7 mei opengaat. De studio - die House of Being gaat heten - is gevestigd in de oude Kristalla School aan de Laan van Het Kinholt 576.

 

„Met deze studio willen we yoga en meditatie toegankelijk maken voor iedereen. We willen de drempel laag houden en mensen laten ervaren dat yoga niet zweverig is, maar juist heel erg 'down-to-earth'. Yoga heeft ons erg veel gebracht en vanuit deze passie willen we dan ook graag andere mensen laten ervaren wat yoga voor hen kan doen.” Aan het woord is eigenaar Niels Mulder die de yogastudio samen met zijn vriendin Annelies Pfann gaat bestieren.

 

Het stel is al jaren actief in de yogawereld. Pfann als yogadocent en Mulder met een achtergrond in meditatie en mindfulness. Ze besloten samen om een volgende yogaopleiding te volgen: de Vinyasa Yoga Teacher Training, bij de Nieuwe Yoga School in Amsterdam. Volgens beide komt met de realistatie van een eigen yogastudio een droom uit.