JD Techniek nieuwe hoofdsponsor Hurry-Up

ZWARTEMEER

Handbalvereniging Hurry-Up uit Zwartemeer heeft in JD Techniek pompen en appendages BV een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Met ingang van het nieuwe seizoen draagt de vereniging de naam JD Techniek Hurry-Up.

Het bedrijf van Harrie Jager en Raimond Duijnisveld is als sponsor al geruime tijd verbonden aan de club uit Zwartemeer. Eigenaar Harrie Jager: “Wij komen graag bij Hurry-Up. De vereniging gaat voor topsport in een familiare sfeer. Een visie die wij graag zien en perfect bij ons bedrijf past.” Sponsormanager Dennis Haveman nam het voortouw in de gesprekken. “Na een oriënterend gesprek hebben wij een presentatie gegeven. Hierna hadden beide partijen veel vertrouwen in een samenwerking en was de deal vrij snel beklonken”, zegt Haveman.

Voorzitter Hendrikus Velzing: “Ik ben hartstikke blij met het aantrekken van JD Techniek als hoofdsponsor. Dit zorgt voor rust en een stabiele basis om ook komende jaren topsport te bedrijven in Zwartemeer.” JD Techniek tekent een contract voor twee seizoenen met de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer. Na twee jaar wordt de samenwerking geëvalueerd en kan de overeenkomst verlengd worden voor een derde seizoen.

JD Techniek neemt het stokje over van JMS Techniek. De firma van Jeroen en Marcel Schepers was vijf seizoenen hoofdsponsor van Hurry-Up. JMS Techniek blijft als sponsor verbonden aan de Zwartemeerse vereniging.

JD Techniek is een bedrijf dat gespecialiseerd in revisie en levering van pompen en appendages. Het bedrijf heeft een vestiging in Emmen en Delfzijl.