Auto met bierflesje bekogeld

Emmen

De politie is op zoek naar twee jongens die op Koningsdag rond 23.00 uur een auto op de rondweg - vanaf de fietsbrug tussen de wijken Bargeres en Rietlanden - hebben bekogeld met een bierflesje. Hierbij raakte de auto beschadigd, de inzittenden kwamen met de schrik vrij. 

De bestuurder van de zwarte Volkswagen Passat reed in de richting van de Delftlanden. Op het moment dat de inzittenden onder de fietsbrug reden, werd een bierflesje vanaf de fietsbrug naar beneden gegooid. Het bierflesje kwam terecht op de voorruit van de auto waardoor de autoruit vernield werd.

De bestuurder zette gelijk de auto stil in de berm en de bijrijder probeerde de twee personen die het flesje vermoedelijk hebben gegooid nog te achtervolgen via het talud. 

De verdachten fietsten in de richting van de wijk Bargeres. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via 0900-8844.