Wildlands Foto van de Week - 17

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Thomas Kuiper uit Kampen. Hij fotografeerde de leeuwenkoning van het park.

De kracht spat van de foto af! De leeuw tuurt met majestueuze blik hoog vanaf de heuvel over de savanne, waar hij lekkere prooidieren ziet lopen. De focus in de ogen van de leeuw maakt deze foto extra intrigerend. 

 

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.

 

 

 

 


Auteur

Vincent Trechsel Redacteur