Drie zilveren medailles voor De Brikkenmikkers

KLAZIENAVEEN

Tijdens de nationale titelstrijd van zaterdag in de Veluwehal in Barneveld wist sjoelvereniging De Brikkenmikkers uit Klazienaveen drie tweede plaatsen te bemachtigen in diverse klassen.

Gert Huizing werd tweede in de klasse G met 113,55 punten gemiddeld. Larissa van den Bulk werd tweede in de klasse H met 109,95 punten gemiddeld en Femia Berendsen werd tweede in de klasse I met een gemiddelde score van 105,4 punten.

In het daarnaast georganiseerde open toernooi vielen ook al leden van de succesvolle sjoelvereniging uit Klazienaveen in de prijzen. Gradus Mensen werd immers derde in de klasse A met 121,5 punten en Tanja Moser zegevierde in de klasse F met 114,6 punten.

Er deden ruim driehonderd sjoelers mee aan de titelstrijd in Gelderland.