Nieuwe horeca op Raadhuisplein geopend

EMMEN

Behoorlijk druk was zaterdagavond op het Raadhuisplein toen de nieuwste horecagelegenheid daar opende. Limbo, de cocktailbar, uitgaansgelegenheid en tapasrestaurant ineen, is de nieuwste bewoner van het plein.

De toko wordt gerund door Ruben Neehoff uit Ter Apel en Emmenaar Jeffrey Mol. Limbo is gevestigd in het voormalige Krijco-pand en biedt diens klanten vanaf het dakterras zicht op het Atlas Theater. Overdag kunnen gasten terecht voor een goede kop koffie en een Mediterraanse lunchkaart met onder meer tapas. In de avonduren kunnen gasten genieten van authentieke Spaanse en Mediterraanse specialiteiten. Het restaurant opent 2 mei. In het weekend maken de stoelen na 23.00 uur plaats voor de dansvloer en treden vaak bands en diskjockey’s op.