De Dreef in actie voor Noali

EMMER-COMPASCUUM

Aylin, Lieke en Lynn – drie leerlingen van obs De Dreef in Emmer-Compascuum – hebben een flessenactie opgericht voor Noali Santing.

Noali is een meisje van drie jaar, is sinds haar geboorte als zes keer geopereerd en zit in een rolstoel. Zij is het zusje van Djayden en Jaycelynn, die ook naar De Dreef gaan. De ouders van Noali hebben een rolstoelbus nodig, zodat hun dochter makkelijk op school kan komen.

Haar ouders zijn daarom een Facebook-actie gestart en de leerlingen Aylin, Lieke en Lynn proberen dus hun steentje bij te dragen. “We willen zoveel geld inzamelen voor Noali”, vertelt Lieke. “Iedereen die wil helpen kan bij ons flessen of flessenbonnen inleveren.” Aanstaande donderdag willen de leerlingen het geldbedrag overhandigen aan de ouders van Noali. Lieke: “We hopen dat de ouders van Noali snel een bus kunnen kopen.”