Collecte door Stichting Eerste Hulp Voor Minima

EMMEN

De vergunning van de gemeente Emmen is binnen en daarom kunnen de vrijwilligers van Stichting Eerste Hulp Voor Minima (EHVM) ‘los’. Deze week gaan zij van deur tot deur met een collectebus. De hele gemeente Emmen kan een bezoek verwachten. EHVM houdt de collecte om eigen kosten te drukken en geld in te zamelen voor boodschappen die verwerkt worden in kerstpakketten voor de leden.

De groep leden bestaat uit mensen die onder bijstandsniveau leven, door welke omstandigheden dan ook. EHVM voorziet deze leden wekelijks van bijvoorbeeld gratis brood, groenten en fruit. Deze boodschappen krijgt de stichting gedoneerd van bedrijven. EHVM zorgt daarnaast voor bijvoorbeeld kleding en decoratie in huis.

Meer informatie: stuur een e-mail naar ehvm@outlook.com.