Bosbad Noord-Sleen volgende week open

NOORD-SLEEN

Het is bijna zover. Zaterdag 28 april start om 10.00 uur het nieuwe zwemseizoen in Bosbad Noord-Sleen.

Er is veel gebeurd in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er is een nieuwe website gelanceerd, alle ‘signing’ is vervangen vanwege het nieuwe logo, het personeel is in nieuwe kleding gestoken, de baden zijn weer mooi blauw en de kassa en kiosk zijn tot één ruimte gemaakt. De kiosk wordt vanaf dit seizoen in eigen beheer gedaan en is door de week dagelijks geopend van 14.30 tot 17.00 uur. In het weekend en de zomervakantie is dat van 11.15 tot 17.00 uur. In het geval van heel mooi of heel slecht weer kunnen afwijkende tijden gelden. Deze worden dan altijd gecommuniceerd via de Facebookpagina van Bosbad Noord-Sleen. Voor meer informatie: bosbadnoordsleen.nl.

Auteur

Redactie