Omran Haydary eerder weg bij FC Emmen

EMMEN

Omran Haydary verlaat FC Emmen na dit seizoen. De twintigjarige spits die over een contract beschikte tot medio 2019, kwam met de profclub een vroegtijdige beëindiging overeen.

Mededirecteur Ben Haverkort: “Tijdens de evaluatiegesprekken bespreken we met alle spelers het perspectief voor het komende seizoen, zo ook met Omran. Hij gaf aan dat hij voor zijn ontwikkeling écht meer minuten zou moeten maken. Bij FC Emmen kunnen we dit echter niet garanderen, zeker gezien het feit dat ook onze eigen jeugdspelers op de deur beginnen te kloppen. Daarom hebben we samen besloten de doorlopende overeenkomst na afloop van het huidige seizoen te beëindigen.” Haydary: ”Het is in het belang van mijn voetbalcarrière dat ik ga spelen. Dat had ik graag bij FC Emmen gedaan, maar in alle eerlijkheid hebben ze me gezegd dat de kans op veel meer speelminuten waarschijnlijk niet groot is. Dan is het wellicht het beste dat ik op zoek ga naar een andere club waar ik meer aan spelen toe kom.”

Auteur

admin