DTK'70 jaagt op finale

KLAZIENAVEEN

DTK’70 speelt aanstaande zaterdag vanaf 18.00 uur de returnwedstrijd in de halve finale om het landskampioenschap tafeltennis. De uitwedstrijd in Wateringen tegen Salamanders werd met 0-3 gewonnen en het team uit Klazienaveen is nog een overwinning nodig om zich te plaatsen voor de finale op 19 mei.

DTK’70 beschikt over een fitte selectie en dat betekent dat Yannick Vostes, Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee kunnen spelen. Afgelopen weekend speelde Van der Lee niet en hij zal in ieder geval aanstaande zaterdag spelen. Speler en coach Barry Wijers kijkt vol vertrouwen uit naar de wedstrijd van zaterdag. “We hebben een goede vorm te pakken en willen het karwei in eigen huis afmaken. We zijn de favoriet, maar moeten dit wel waar maken.” De wedstrijd begint om 18.00 uur in sporthal de Zon in Klazienaveen en de entree is gratis.

Auteur

Redactie