Koninklijke onderscheiding voor brandweerlieden gemeente Coevorden

NOORD-SLEEN

Burgemeester Bert Bouwmeester reikte donderdagavond uur in Zaal Wielens in Noord-Sleen tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond van de brandweer een koninklijke onderscheiding uit aan drie personen.

Geert Bos uit Schoonoord, geboren op 8 maart 1958 Geert Bos is op 1 augustus toegetreden als vrijwillig brandweerman op de post Schoonoord. In zijn brandweercarrière heeft hij gefunctioneerd als Manschap B in de rang Hoofdbrandwacht. Daarnaast heeft hij de functies brandweerchauffeur en voertuigbediener vervuld Aan hem is, op zijn eigen verzoek, op 1 maart 2018 eervol ontslag verleend. Koninklijke onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jan Hoiting uit Dalen, geboren op 27 december 1967 Jan Hoiting is op 1 juli 1992 toegetreden als vrijwillig brandweerman op de post Dalen (nu Coevorden). In zijn brandweercarrière heeft hij gefunctioneerd als Manschap B in de rang Hoofdbrandwacht. Daarnaast heeft hij de functies brandweerchauffeur en voertuigbediener vervuld. Aan hem is, op zijn eigen verzoek, op 1 januari 2018 eervol ontslag verleend. Koninklijke onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Sijbren van der Weide uit Sleen, geboren op 11 april 1962 Sijbren van der Weide is op 15 mei 1992 toegetreden als vrijwillig brandweerman op de post Sleen (nu Coevorden). In zijn brandweercarrière heeft hij gefunctioneerd als Manschap B in de rang Hoofdbrandwacht. Daarnaast heeft hij de functies brandweerchauffeur en voertuigbediener vervuld. Aan hem is, op zijn eigen verzoek, op 1 januari 2018 eervol ontslag verleend.

Auteur

Redactie