Emmer Gouden Pijl met tourtocht en streetrace

EMMEN

Recent werd bekend dat de Gouden Pijl van de traditionele dinsdag naar de zondag - 5 augustus - verplaatst is. De organisatie maakte eerder bekend dat mede hierdoor extra onderdelen worden toegevoegd aan het programma.

Een weekenddag biedt namelijk onder meer de mogelijkheid voor het organiseren van een Gouden Pijl Tourtocht. Amateurs en wielerliefhebbers kunnen deelnemen aan deze tourtocht over verschillende afstanden. Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven om zich in te schrijven met een bedrijventeam. De tourtocht start zondag 5 augustus op tijd zodat iedereen de kans heeft om over het parcours in het centrum te finishen, voordat ’s avonds de profs het jaarlijkse Emmer wielercriterium fietsen. Naast de tourtocht is de organisatie van plan om een zogeheten streetrace te organiseren. Dat moet een wielerspektakel over 1,5 kilometer worden op het Raadhuisplein. Meer informatie over het inschrijven voor beide onderdelen volgt binnenkort op de website: www.goudenpijl.nl.

Auteur

admin