Samensmelting van kunst en muziek in Rensenpark

EMMEN

In samenwerking met Erik Knegt van Gallery MicksArt in het Rensenpark, treden Martin Korthuis en Eddo Pol op in de gallerie. Ze brengen naast hun Groningstalige liedjes ook een aantal Engelstalige songs. Zondagmiddag 22 april vindt de primeur van een reeks unieke concerten plaats, waarin kunst en muziek samensmelten.

Het wordt een bijzondere middag, volgens galeriehouder Knegt. „Martin en Eddo krijgen een aantal dagen voor het concert een aantal kunstwerken te zien, die hier hangen. De kunstwerken staan deze middag centraal. Martin beschrijft wat hij in het kunstwerk ziet en draagt dit voor aan de bezoekers, terwijl Eddo op geheel eigen wijze dit alles muzikaal ondersteund.”

Knegt vervolgt: „Interactie is een belangrijk gegeven: de bezoekers krijgen gelegenheid om na Martin, hùn visie te geven op het getoonde kunstwerk.”

Het optreden begint om 15.00 uur in Galerie Micks Art, nabij de entree van het Rensenpark. Er wordt vijf euro entree gevraagd.


Auteur

Redacteur