Sascha Elisah steekt eerste asperge bij kwekerij

WEITEVEEN

Bij Aspergekwekerij Weiteveen wordt zaterdag 14 april het aspergeseizoen geopend. Singer-songwriter Sascha Elisah komt die dag de eerste asperge steken en zij verzorgt daarnaast een optreden.

De bezoekers van de kwekerij aan de Verlengde Noordersloot 14 - tussen Weiteveen en Klazienaveen - kunnen om 11.00 uur mee het land op om samen met Sascha de eerste asperge te steken. Daar wordt een kleine demonstratie gegeven. Ook wordt er uitleg gegeven over de plant. Bij terugkomst is het tijd om een hapje te proeven. Sascha Elisah - een Groningse van Friese komaf - geeft om 12.00 uur een optreden. Het assortiment van de kwekerij bestaat uit bijvoorbeeld boerenzuivel, boerenijs, zalm, asperge kroketten en kaas. Zie: www.aspergekwekerijweiteveen.nl.

Auteur

Redactie