Esdal haalt 1600 euro op voor Het Vergeten Kind

Emmen

De afgelopen maanden stond het Esdal Vakcollege Emmen in het teken van de stichting ‘Het Vergeten Kind’. Ieder jaar zetten de leerlingen en medewerkers van de locaties van het Esdal College zich in voor een zelfgekozen goed doel.

Het Esdal koos dit jaar op initiatief van de leerlingenraad voor Het Vergeten Kind. Met onder meer een sponsorloop en het nieuwjaarsgala haalde de school 1600 euro op. Vandaag - donderdag 12 april - overhandigde Jonnick Meijer, de leerling die het meeste geld inzamelde, een cheque aan locatiedirecteur Gerrie Benes. Hij zal zorgen dat het bedrag wordt overgemaakt aan stichting

Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek, zoals verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens.


Auteur

Redacteur