Piet en Hennie Snippe met plezier op levensreis

KLAZIENAVEEN

Hennie Snippe bereikte vrijdag de leeftijd van 87 jaar, maar het feest ging zaterdag door vanwege het 65-jarig huwelijk met haar 91-jarige echtgenoot Piet. Een bijzonder weekend dus daar in Klazienaveen.

Piet kwam even verderop in Klazienaveen-Noord ter wereld, terwijl Hennie het levenslicht zag in het grensdorp Zwartemeer. Als getrouwd stel gingen Piet en Hennie eerst ‘inwonen’ bij de oma van Piet in Klazienaveen-Noord. Later woonde het echtpaar in de Emmer wijk Barger-Oosterveld en thans wonen zij al jarenlang in Klazienaveen.

AKZO

Piet werkte veertig jaar bij de Algemene Kunstzijde Unie (AKU). Dat is één van de voorlopers van de Algemene Kunstzijde Unie en Koninklijke Zout Oragon industrie (AKZO). Hennie was altijd huisvrouw. Samen mochten zij graag reizen naar onder meer Spanje en Portugal. Piet stopte pas vijf jaar geleden met zijn volkstuintje in Klazienaveen. Piet en Hennie Snippe hebben drie kinderen en drie kleinkinderen.

Auteur

Redactie