Parel van de Boslaan krijgt drie nieuwe creatieve bewoners

EMMEN

Interactive Games Entertainment B.V., Rumour Communicatie en Visueel Collectief verhuizen hun kantoor naar de Boslaan in Emmen. En wel naar het pand van de voormalige Rijks Landbouw Winterschool. De drie creatieve bedrijven zijn hier begin april gevestigd.

“Deze stap is toekomstgericht en past in onze groeistrategie”, aldus Rik Hoekstra van Interactive Games Entertainment B.V. De komende jaren verwachten we te groeien naar acht man personeel. In ons nieuwe kantoor hebben we de ruimte en faciliteiten gecreëerd om deze groei te realiseren.” Dit was tevens de reden voor Chris Stern, Sabrina Stern en Monique Koburg van reclamebureau Visueel Collectief en Maud van Woerden van Rumour Communicatie om te verhuizen. De drie bedrijven zaten voorheen met het kantoor gevestigd bij Growing Workplace in Emmen. Met de verhuizing van de bedrijven krijgt de eerste verdieping aan de Boslaan 3 een creatief tintje. “Een goede combinatie van historie en creativiteit. Alleen het verhaal van het pand roept al veel inspiratie op", aldus Chris Stern en Maud van Woerden. “Met het inrichten van de kantoorruimte hebben we rekening gehouden met de historie en atmosfeer van het pand, daar hebben wij ons creatieve sausje overheen gegoten zodat het zowel modern als rebels oogt. Wij hebben nu ruimte genoeg om het team uit te gaan breiden in de toekomst om nog meer marketingconcepten en creatieve campagnes voor klanten te bedenken en te realiseren.” Interactive Games Entertainment B.V. ontwikkelt internationale games voor de mobiele telefonie. Rumour Communicatie ontwikkelt marketingcommunicatiestrategieën en creatieve marketingcampagnes en Visueel Collectief vertaalt strategie naar oogstrelende en onderscheidende communicatiemiddelen, zowel online als offline.

Auteur

Redactie