Barger-Compascuum en Klazienaveen helpen Afrika

BARGER-COMPASCUUM

/KLAZIENAVEEN - De inzamelingsactie van Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood in Barger-Compascuum vindt plaats op 12 en 13 april bij de Pastorie van de St. Jozefkerk. In Klazienaveen kunnen de mensen op 14 april terecht bij de Katholieke Antonius van Padua Parochie.

In Barger-Compascuum en Klazienaveen kunnen gebruikte en nog bruikbare kleding en schoenen ingeleverd worden. Sam’s Kledingactie dankt iedereen voor de kledingdonaties en voor de hulp aan het project van Mensen in Nood. De netto-opbrengst van de ingeleverde kleding komt ten goede aan het onderwijs in de crisisgebieden in de Centraal Afrikaanse Republiek. Sam’s Kledingactie zamelt al vijftig jaar kleding in voor mensen in nood. Samen met honderden vrijwilligers wordt jaarlijks honderdduizenden kilo’s kleding ingezameld.

Auteur

Redactie