Titia van der Berg benoemd tot erelid Voedselbank

EMMEN

Titia van der Berg-Luitjes is benoemd tot erelid van de Voedselbank Zuidoost-Drenthe. Ze kreeg deze titel toebedeeld tijdens haar afscheid als bestuurslid van de organisatie. Een bijbehorende oorkonde werd haar uitgereikt door voorzitter Harrie Timmerman van de Voedselbank.

Van der Berg was in 2006 mede-initiatiefnemer en oprichter van de Voedselbank in haar woonplaats en maakte sindsdien deel uit van het bestuur. Timmerman prees het scheidende bestuurslid voor haar inzet en liefde voor het werk. "Titia toonde zich erg betrokken bij de organisatie en vooral bij de klanten; mensen die sociaal en financieel in een moeilijke situatie zijn beland." Naast de voedselpakketten zorgde Van der Berg voor een stukje zorg en zo nodig begeleiding van de mensen die in een isolement zijn terecht gekomen. "Titia was duidelijk al die jaren het sociale gezicht van de Voedselbank", aldus de voorzitter.

Auteur

admin