Ouderen spelen hoofdrol in 'Kijk mij nou'

ERICA

Tien dames en twee heren oefenen elke maandagmiddag de bewegingen en danspassen die choreograaf Selmar Jurian bedacht heeft voor ‘Kijk mij nou’, een danstheatervoorstelling gebaseerd op verhalen van senioren in Erica.

Een bijzondere voorstelling waarin ouderen en jongeren samen dansen. Een aantal van de senioren heeft in het verleden lessen stijldans gevolgd, “maar moderne dans in een decor van houten blokken is andere koek”, zegt één van hen. De try-out van de voorstelling Kijk mij nou is op zondag 15 april vanaf 15.30 uur in ’t Schienvat in Erica. Vrijdag 20 april staan de spelers op het podium van woonwijkcentrum Holdert in Emmen. Daarna volgt een optreden tijdens het Lokaal Talentfestival op 16 juni in het Atlas Theater in Emmen. Benieuwd naar het verhaal van choreograaf Selmar Jurian? Lees het hier.

Auteur

Redactie