All In The Game krijgt Di-rect op bezoek

EMMEN

Het terrein van Rugbyclub Emmen is zaterdagavond 19 mei het toneel van het nieuwe festival All In The Game. Aansluitend op de inmiddels befaamde Highland Games kan het publiek er genieten van top-artiesten als Di-rect, rockzangeres Dilana, ras-entertainer Danny Panadero en DJ De Rooie Jager.

Om de dertigste editie van de Highland Games in stijl te vieren heeft de organiserende rugbyclub dit jaar de handen ineengeslagen met het eveneens in Emmen gevestigde Code Rood Events. Tickets voor All In The Game kosten 26,82 euro en zijn verkrijgbaar op de website www.allinthegamefestival.nl en bij een groot aantal verkoopadressen: alle Jumbo supermarkten in Emmen, Spar Barger-Oosterveld, Bruna Klazienaveen, Coop Erica, Coop Weiteveen, Coop Nieuw-Amsterdam, Coop Nieuw-Dordrecht, Primera Coevorden en tankstation Gulf in Nieuw-Weerdinge. Vanaf 9.30 uur worden traditioneel de Highland Games gehouden. Inschrijven kan via de website van Rugbyclub Emmen: www.rugbyclubemmen.nl/highlandgames.

Auteur

Redactie