Melissa Hendriks: ‘Geef lokale artiesten een podium’

EMMEN

De Emmense Melissa Hendriks is 33 jaar en werkt bij Mobility Service Nederland. Met haar zus Yonina Fischer was zij afgelopen weekend te horen tijdens Back to the Music in Klazienaveen. Lees meer over Melissa in deze Doorloper.

Een relatie? “Ik ben bijna vier jaar getrouwd en heb een zoontje van 2 jaar.” Emmen betekent voor mij... “Thuis! Met vrienden en familie in de buurt.” Als ik de baas van Emmen zou zijn, dan… “Zou ik meer kleine muziekfestivals organiseren met lokale artiesten om ook hun een podium te gunnen.” Vroeger ging ik altijd stappen in... “De Boogie Bar! Dat maakt ook dat wij als Sister Sister daar een feestavond gaan organiseren: Sister Sister live met band. We willen de oude tijden van de Boogie Bar herbeleven.” De laatste keer dat ik goed gelachen heb, weet ik nog goed… “Dat weet ik eigenlijk niet zo goed, haha. Telkens als we wat leuks doen met vrienden wordt er altijd veel gelachen!” En dat ik huilde ook… “Helaas in januari nog toen mijn lieve oma Eerkes kwam te overlijden.” Het beste boek dat ik ooit gelezen heb, is… “Eigenlijk is dit heel slecht van mij, maar ik lees geen boeken.” Je kunt me wakker maken voor... “Nergens voor. Niemand moet me uit mijn slaap halen.” Het eerste wat ik doe als ik na mijn werk thuiskom is… “Tijd met mijn gezinnetje doorbrengen. Door het vele werken en de muziek schiet dit er soms wel bij in.” Als ik niet in Emmen zou wonen, dan… “Dan denk ik dat het Amsterdam zou worden. Ik vind dit een geweldige stad.” Ik zou graag de volgende personen willen nomineren voor een lintje… “Erik Krijgsman en Geja Bergsma! Ik vind het geweldig dat ze Back to the Music naar zoiets groots hebben gebracht! Liefst 2000 mensen zijn erop afgekomen! Ik ben echt blij dat wij daar een onderdeel van mochten zijn.” Wat ik vroeger wilde worden is… “Lerares.” Wat ik uiteindelijk geworden ben, is… “Financieel medewerker en muzikant.” Mijn hobby is… “Muziek!” Hoogtepunten in mijn leven zijn er zeker, maar wat er echt uitspringt is… “Heel cliché misschien, maar dat is toch echt de geboorte van mijn zoontje.” Is er nog iets wat je wilt delen met de lezers van de ZuidOosthoeker? “Jazeker. Wij houden op 7 april als Sister Sister een feestavond in de Boogie Bar in Barger-Oosterveld. Wij staan deze keer live op het podium met een geweldige band! De kaartverkoop loopt al goed. Een kaartje kost 10 euro tijdens de voorverkoop en 12,50 euro aan de kassa. Komen jullie ook?” Meedoen aan deze rubriek Doorloper? Mail dan jouw verzoek naar zuidoosthoeker@ndcmediagroep.nl.

Auteur

Redactie