Gezamenlijk kunstproject in Zwartemeer

ZWARTEMEER

De drie basisscholen en de voorscholen in Zwartemeer starten maandag 9 april met een gezamenlijk kunstproject. De drie basisscholen en de voorscholen participeren in de Brede School Zwartemeer.

Deze organiseert elk jaar een gezamenlijk project. Dit jaar is gekozen voor een kunstproject met als thema verbinding. Het kunstproject start maandag 9 april op het multifunctionele speelveld in het grensdorp Zwartemeer. Twee weken lang volgen alle kinderen vier workshops waarbij ze beeldend aan de slag gaan.

Workshops

De kinderen kunnen kiezen uit diverse workshops zoals: fotografie, boetseren en bouwen. Samenwerkende partij is De Kunstbeweging. Het project wordt op donderdag 19 april afgesloten met een expositie in alle drie scholen. Kinderen, ouders en andere belangstellenden kunnen dan de gemaakte kunstwerken bewonderen. De drie basisscholen die meedoen aan het kunstproject zijn rks de Banier, cbs de Praom en obs 't Swartemeer.

Auteur

Redactie