Dick Jaspers geeft demonstratie in Emmen

EMMEN

Biljarter Dick Jaspers geeft op donderdag 5 april een demonstratie in Emmen. Jaspers is nationaal en internationaal verreweg de meest succesvolle Nederlandse biljarter in de geschiedenis.

De organisatie van de demo is in handen van de Emmer handbalvereniging E&O. Biljarten en handbal lijkt zo op het eerste oog een vreemde combinatie, maar René Jaspers - inderdaad de zoon van - maakt al jarenlang deel uit van de eerste selectie van E&O. Als extraatje tijdens de demo nemen vader en zoon het in een rechtstreeks duel tegen elkaar op. Ook wordt er onder de bezoekers geloot wie een partij tegen Dick Jaspers mag spelen.

Carmelcollege

Locatie van de demo is het Carmelcollege aan de Wendeling 59 in Emmen. Aanvang is 19.30 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open. De toegangsprijs is 5 euro. Kaarten zijn zaterdag 31 maart van 18.30 tot 20.00 uur verkrijgbaar bij de kassa van de Sporthal Angelslo of online via www.eenohandbal.nl.

Auteur

Redactie