Emmer Cirkeltje gunstig voor Jeugdsportfonds Drenthe

EMMEN

De Ladies' Circle Emmen hield afgelopen weekend het Emmer Cirkeltje. Deze gezinswandeling van vijf kilometer startte bij de Tennisclub LTC Emmen en ging vanaf daar door de Emmerdennen.

Onderweg konden de 150 wandelaars genieten van verschillende hapjes en activiteiten. Zo was er verse appeltaart en vermaakten de contactclowns Sunny en Coosje de jonge wandelaars. Bij de befaamde Haantjebak waren er oud-Hollandse spelletjes en op een speelveld achter de Kievitsval waren verschillende sportactiviteiten, waaronder een volleybalclinic van international Wytze Kooistra.

Grabbelen

Bij terugkomst konden de kinderen nog grabbelen en paaseieren zoeken en de volwassen genieten van een kruidenbittertje en hamburgers. De opbrengst van het Emmer Cirkeltje gaat naar het Jeugdsportfonds Drenthe. Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Er is in totaal 950 euro opgehaald voor dit mooie doel, waarmee weer vele kinderen zich kunnen aansluiten bij een sportclub.

Auteur

Redactie