Wildlands Foto van de Week 13

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Karin Dassink uit Emmen. Zij fotografeerde deze olifantenbul die overduidelijk jeuk aan zijn billen heeft.

En wat doe je als je jeuk hebt? Krabben natuurlijk! De foto is vanuit de goede hoek genomen, met focus op de billen. Bijzonder om te zien. Zo vaak zie je een zesduizend kilo zware olifant dit niet doen.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.

Auteur

Redactie