Enzo Knol opent Wildlands-achtbaan | Video + fotoreportage

EMMEN

Nederlands bekendste vlogger Enzo Knol heeft zojuist de achtbaan van Wildlands officieel geopend. Dit deed hij door tegen Wildlands-directeur Frankwin van Beers te racen in achtbaan Tweestryd.

Door Vincent Trechsel Knol maakte zojuist een vlog van zijn avontuur in het nieuwste gedeelte van savannewereld Serenga en zet deze video deze week ergens online. Na de openingswoorden van Van Beers, burgemeester Eric van Oosterhout en Anita van den Berg van ActionAid - het goede doel waaraan de achtbaan is gekoppeld - vroeg de Wildlands-directeur de ook aanwezige groep 5 kinderen van obs Angelslo of er nog een bekende bezoeker was in het park. Op dat moment kwam Enzo Knol al vloggend richting pers en publiek lopen. De kinderen joelden het uit - op het hysterische af, helemaal toen Knol de basisschoolleerlingen een high-five gaf. De vlogger werd door Van Beers gevraagd te helpen de ingang van de mijn met TNT 'op te blazen'. -Het verhaal gaat onder de video's verder- Samen met 38 abonnementhouders streden Van Beers en Enzo Knol in een 'onderling duel'. De wagentjes van Enzo waren net wat eerder over de finish dan die van de Wildlands-directeur. Enzo was als een kind zo blij met de winst. "Dat zie je wel aan mijn gezicht, toch?" En wat hij van de achtbaan vond. Prachtig, noemde hij de rit, die hij al vloggend heeft afgelegd. "Ik ben sowieso wel achtbaan-gek." Frankwin van Beers kon leven met zijn verlies en was vooral benieuwd naar de reacties van de bezoekers die met hem en Enzo meereden. "Ik hoorde vooral gegil en gelach. Dat is toch prachtig om te horen! De mensen beleven er echt plezier aan." Bezoekers van Wildlands die een ritje in de achtbaan ondernemen, steunen daarmee het goede doel ActionAid. Lees daarover hier het complete verhaal.

Auteur

Redactie