Volle bak bij Back to the Music | Op de voorpagina

KLAZIENAVEEN

Er gingen maanden brainstormen aan vooraf, maar het feest was er zaterdag niet minder om in Klazienaveen. De vijfde editie van Back to the Music zorgde voor een volle tent. De fans genoten er van muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig.

Geja Bergsma en Erik Krijgsman uit Klazienaveen kregen als organisatie hulp van veel vrijwilligers. Zij kregen achter de bar zelfs assistentie van burgemeester Eric van Oosterhout en wethouder René van der Weide. Het muziekfeest begon vijf jaar geleden nog als proef, maar Bergsma en Krijgsman zien Back to the Music ondertussen als een reünie.

Borrel

Er waren optredens van DJ Johan Post, DJ Michel Lubbers, Busscher Drums en Sister Sister. Munten van vorig jaar mochten afgelopen weekend opnieuw worden gebruikt. Wel moesten deze eerst worden ingewisseld bij de muntenkassa in het grootste buitendorp van de gemeente Emmen, maar dat scheelde dus een slok op een borrel!

Auteur

Redactie