Dubbeldaags koningsfeest op Raadhuisplein

EMMEN

Zowel tijdens Koningsnacht als tijdens de verjaardag van koning Willem-Alexander is er groot feest op het Emmer Raadhuisplein. Café De Zwetser en het Emmer Snooker & Poolcentrum organiseren dan hun Koningsfeesten, met dj’s en andere livemuziek.

Op donderdag 26 april is er vanaf 17.00 uur een dancefestival met tien dj’s en live-artiesten, danseressen en lichtshows. SBMG is één van de hoofdacts. Deze avond is vooral gericht op de jongeren. Een dag later kan er de hele dag vanaf 14.00 uur gefeest worden voor jong en oud op het Hollands meezingfestival, met twintig artiesten en bands van eigen bodem, met onder andere Ancora. Beide dagen is het gehele evenemententerrein gratis toegankelijk. Overdag zijn er ook een vrijmarkt en een kermis te bezoeken. Die worden georganiseerd door Vitalis.

Auteur

Redactie