Scholieren helpen Ouderenfonds een handje

EMMEN

Zeven meiden van het Emmer Hondsrug College stonden vandaag op de Emmer warenmarkt om zoveel mogelijk spullen te verkopen voor het goede doel: het Ouderenfonds. De verkoopactie in hartje Vlinderstad maakt deel uit van het BOSS-project van de genoemde school. De actie van vrijdag bracht ruim 300 euro op.

BOSS staat voor Bedenken, Ondernemen, Samen, Succes. Jonge ondernemers krijgen tijdens het Startcollege een maand lang de kans om tijdens het BOSS-project samen geld te verdienen voor een goed doel. Ze mogen het goede doel zelf kiezen.

BOSS-markt

Leerlingen van het Startcollege zijn zondag 25 maart te vinden op de BOSS-markt bij de Grote Kerk in het centrum van Emmen met zelfgemaakte producten voor het goede doel. Deze markt is van 13.00 tot 17.00 uur. Op de foto staan van links naar rechts: Charlene van der Haar, Tess Cremer, Inge Schenkes, Kyra Kuipers, Roos van der Weide, Linde van den Esschert en Joelle Assen.

Auteur

Redactie