Jennie Lena met Acoustic Evening naar Atlas Theater

EMMEN

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet de fans met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren.

Jennie Lena behaalde in 2015 de finale van The Voice of Holland, haar video’s gaan viral (meer dan 28 miljoen views) en haar recente tour was sold out. Jennie gaat all the way in haar theatershow waar ze een akoestische set zingt. Nummers die ze in RTL Late Night zong, worden afgewisseld met vele andere nummers. Jennie Lena is op vrijdag 22 maart 2019 vanaf 20.30 uur te zien in het Atlas Theater. Verkoop is inmiddels gestart. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie