Kevin Nicholson uit Emmen in de prijzen

EMMEN

Kevin Nicholson uit Emmen heeft voor wat betreft het derde thema - veiligheid en gezondheid - van de Vlog battle de eerste prijs in de wacht gesleept. Met zijn vlog bij de brandweerkazerne in Emmen won hij een iPhone X.

De prijsuitreiking was vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijd van FC Emmen tegen Helmond Sport, die in 0-0 eindigde. De tweede prijs - een stabilizer - is voor Bram Middendorp. Milan Stoffers nam de derde prijs in ontvangst: een Fjällräven rugtas. Deze ronde konden de deelnemers vlogs maken tijdens workshops bij YouTubers CFX Squad, de Emmer brandweerkazerne, de legale hacker Jochen den Ouden en beveiligingsbedrijf JenS Security. Het vierde en voorlopig laatste thema van de Vlog battle is dagelijks leven en logistiek. Aanmelden kan nog altijd via de site www.vlogbattle.nl.

Auteur

Redactie