Inwoners aan zet in gemeente Emmen | Op de voorpagina

EMMEN

De gemeenteraadsverkiezingen in Emmen vinden morgen - woensdag 21 maart - plaats. Om de zwevende kiezer te overtuigen togen alle veertien lijsttrekkers vorige week donderdag naar de Grote Kerk in Emmen. Daar vond namelijk het slotdebat plaats, dat door Dagblad van het Noorden en de gemeente Emmen werd georganiseerd.

De lijsttrekkers gingen met elkaar in discussie over uiteenlopende onderwerpen zoals windmolens, het centrum van Emmen en de buitendorpen in de gemeente. De inwoners van de gemeente Emmen kunnen woensdag kiezen uit maar liefst veertien partijen, namelijk: CDA, Senioren Belang Noord, GroenLinks, PVV, Drentse Ouderen Partij, Jongeren Aan Zet!, D66, LEF!, ChristenUnie, 50PLUS Emmen, Wakker Emmen, Partij van de Arbeid, VVD en SP. Om de kiezers te helpen met hun keuze is er een stemwijzer opgezet, die te vinden is via de website emmen.mijnstem.nl. Bij elke stelling staat de motivatie van de partijen over die stelling.

Auteur

Redactie