‘Ik kan het maken’ bij Loods13 in Emmen

EMMEN

Loods13 start met ingang van september het theater-tussenjaar Ik kan het maken. Dit experimenteerjaar is voor iedereen die nadenkt over een toekomst in het theater of net eindexamen heeft gedaan en wil ontdekken wat de vervolgstap in zijn of haar leven is.

De leerlingen van het tussenjaar gaan een jaar lang drie dagen per week aan het werk en maken verschillende voorstellingen en een documentaire. In Ik kan het maken ligt de focus op zelf creëren, omdat dit je dwingt eigen keuzes, waarden, stijl en zelfstandigheid te ontdekken en te ontwikkelen. Dit heb je volgens Loods13 nodig bij het maken van je vervolgstap in je carrière en leven.

Geen must

Het theater-tussenjaar is voor iedereen in de leeftijd van 17 tot 27 jaar. Ervaring in het maken van theater is een pré, maar geen must. In het theater-tussenjaar wordt gewerkt aan: performance, regie, het maken van een documentaire, spel en auditietraining. Het tussenjaar neemt drie dagen per week in beslag en deelname kost 960 euro. Bij Loods13 in Emmen wordt maandagavond 19 maart van 19.00 tot 20.30 uur een inloop- en informatieavond gehouden. Aanmelden kan via: info@loods13.nl.

Auteur

Redactie