Friends verhuisd en Schomaker heet Van Uffelen | Fotoserie

EMMEN

Er is nogal wat veranderd bij een aantal vertrouwde winkels in Emmen.

De Friends-winkel, die voorheen in de Picassopassage gevestigd was naast Schomaker Mannenmode, is verhuisd en volledig vernieuwd. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de verbouwing van deze winkel. Door de grotere oppervlakte is er ruimte gecreëerd voor nieuwe merken zoals G-Star. "Naast de merken Superdry, Diesel en PME Legend een mooie toevoeging", aldus bedrijfsleider Erwin Reij. Naast de nieuwe merken is er ook ruimte gekomen voor een uitgebreider sneaker-assortiment. Door de verhuizing van de Friends winkel is de winkel van Schomaker Mannenmode verder uitgebreid. Door duizend vierkante meter extra ruimte is het mogelijk geworden om naast het uitgebreide herenassortiment ook een compleet damesassortiment te gaan verkopen, met onder meer de merken Gerry Weber, Betty Barclay, Brax, Expressom, Marc O’polo, Geisha en Opus. Het herenassortiment is gelijk gebleven. Desondanks is besloten om van Schomaker Mannenmode 'Van Uffelen' te maken. De Emmer vestiging is daardoor de grootste Van Uffelen-winkel van het land. Het adres van de kledingwinkel is Picassopassage 41.

Auteur

Redactie