Pop-up restaurant naar brandweerkazerne

EMMEN

Het Pop-up restaurant Intens wordt deze editie gehouden in de Emmer brandweerkazerne aan de Nijbracht. Het Pop-up restaurant, dat door Rotary Emmen ‘t Loo wordt georganiseerd - zet zich in voor het goede doel.

Dit jaar zijn de goede doelen Stichting Het Kopland en Stichting Leergeld Emmen. Het diner vindt dit jaar plaats op 21 april en duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. Deelname kost vijftig euro - zonder drankjes - en reserveren is voor 31 maart gewenst via rosemarie.koopstra@gmail.com. Wat houden de goede doelen precies in? Stichting Het Kopland vangt vrouwen en kinderen op die door huiselijk geweld geen veilige thuissituatie hebben. Er is voor hen ook professionele begeleiding beschikbaar. Stichting Leergeld Emmen biedt kinderen, die om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan activiteiten op school, een kans om toch mee te doen met hun leeftijdsgenoten.

Auteur

Redactie