Klaassen Optiek is open in Nieuw-Amsterdam

NIEUW-AMSTERDAM

Niets herinnert meer aan de dierenspeciaalzaak die er een jaar geleden nog zat. Na een paar maanden hard werken hebben Willem Andriessen en Marjan Klaassen samen met familie en vrienden een optiekzaak neergezet met een ruime collectie monturen en zonnebrillen voor volwassenen en kinderen. Er zijn verder een koffiehoek en twee oogmeetruimten gerealiseerd in de winkel aan de Vaart ZZ 38b in Nieuw-Amsterdam.

Willem is de ondernemer van de twee. Marjan is de opticien en contactlensspecialist met twintig jaar ervaring in het vak. Zij heeft gewerkt als opticien, contactlensspecialist en bedrijfsleider bij verschillende optiekwinkels en heeft een adviserende functie gehad bij een contactlensleverancier. De laatste jaren werkte Marjan als docent op de optiek- en contactlensopleiding in Zwolle en Utrecht.

Gratis

Naast brillen worden ook contactlenzen verkocht bij Klaassen Optiek. Niet alleen met de standaard lenzen, maar ook met speciale lenzen zoals multifocale lenzen en nachtlenzen. Zorgvergoedingen kunnen rechtstreeks gedeclareerd worden en klanten kunnen gratis voor de deur parkeren.

Auteur

Redactie