Geert Wilders bezoekt Emmen | Fotoreportage

EMMEN

PVV-leider Geert Wilders bezocht vanmiddag de warenmarkt van Emmen. Het bezoek was om de plaatselijke PVV - die 21 maart aan de gemeenteraadsverkiezing meedoet - te steunen.

Partijleider Wilders werd klokslag 13.00 uur de Hoofdstraat in Emmen opgereden om daar korte praatjes te maken met pers en vooral publiek. Onder enorm streng toezicht van zijn bewaking, politieagenten en politie in burger baande Wilders zich een weg door de menigte. Ook partijleider van de plaatselijke PVV - Tom Kuilder - was aanwezig en schudde Wilders trots de hand. Controles vooraf waren streng. Publiek in het Rensenpark moest de tassen ter controle openen en zelfs paspoppen van de winkeliers werden onderzocht. Er vonden geen incidenten plaats. Wel werd er nog een ei gegooid. Die werd op een blonde haar na gemist.

Auteur

Redactie