Circus Bossle is op stadionplein FC Emmen

EMMEN

Het internationale Circus Bossle slaat de kleurrijke tenten de komende twee weken op in de Vlinderstad Emmen. Bossle komt met een nieuwe show naar het stadionplein van FC Emmen. Spanning, sensatie, stunts en duizelingwekkende acts zijn op voorhand verzekerd, meldt het circus.

Naast dieren spelen humor en acrobatiek een grote rol in de show. Onder anderen Miss Loreen en Mister Vulcano moeten daarvoor gaan zorgen. De voorstelling wordt deels begeleid door een eenmansorkest. Een ticket kost 12 euro en is te koop aan de kassa op locatie. De circuskassa is op voorstellingsdagen open van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van elke voorstelling.

Voorstellingen

Er zijn voorstellingen tot en met zondag 18 maart. Op woensdag vanaf 15.00 uur, op donderdag vanaf 17.00 uur, op vrijdag vanaf 17.00 uur, op zaterdag vanaf 15.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur. Meer informatie staat op www.facebook.com/circusbossle.

Auteur

Redactie