Viering Vrouwendag in Emmer Atlas Theater

EMMEN

De Internationale Vrouwendag wordt donderdagavond 8 maart gevierd in het Emmer Atlas Theater. Gelijkwaardigheid voor iedereen is het thema. Het programma start om 19.00 uur en omvat informatie, inspiratie, entertainment en muziek.

Wethouder Jisse Otter maakt in het Atlas Theater de winnaar van de Lies van Urk Prijs bekend. Initiatieven gericht op emancipatie en participatie van vrouwen zijn genomineerd. Voor het winnende initiatief ligt 1000 euro klaar en verder reikt Otter de wisseltrofee uit. Gemeentesecretaris Ida Oostmeijer is dagvoorzitter en spreekstalmeester. Een ticket kost 5 euro en is te koop via www.atlastheater.nl en aan de kassa van het theater. Meer informatie staat op www.8maartgroepemmen.nl.

Organisatie

Internationale Vrouwendag wordt sinds begin jaren tachtig gevierd in de Vlinderstad Emmen. De organisatie is in handen van de 8 Maart Groep Emmen.

Auteur

Redactie