Kjeld Nuis opent 'gedroomde Jumbo' in Rietlanden | Fotoserie

EMMEN

Samen, winnen én ondernemen. Zo wordt de compleet vernieuwde supermarkt van Jumbo in de Emmer wijk Rietlanden gerund volgens filiaalmanager Jeroen Engbers. Onder anderen de Emmer schaatsheld Kjeld Nuis, wethouder Bouke Arends, Jeroen Engbers en medewerkers van de grootgrutter openden de supermarkt woensdagmorgen onder grote belangstelling.

Engbers noemt de verbouwing en uitbreiding enorm. De gedroomde winkel van Jumbo is volgens hem nu open in de Rietlanden. De komst van tweevoudig olympisch schaatskampioen Nuis is volgens Engbers een enorme eer. Hij zegt: "Wat Kjeld heeft gepresteerd is echt geweldig en topsport!" In de geheel vernieuwde winkel zijn verscheidende nieuwe concepten te vinden zoals vers gegrilde kip, sushi, spare ribs, schepvis en verse pizza's.

Auteur

Redactie