Emmer bios Kinepolis op de schop

EMMEN

De grootschalige verbouwing van de Emmer bioscoop Kinepolis startte maandag. Na de renovatie van de gevel in 2017 wordt nu in krap twee maanden tijd het interieur vernieuwd.

Tijdens de verbouwing is de bioscoop gewoon open. Wel zijn er minder zalen in gebruik. Met de verbouwing slaat Kinepolis Emmen een flinke vernieuwingsslag. Na twaalf jaar Utopolis prijkte vorig jaar al het Kinepolis-logo op de volledig gereinigde en geschilderde gevel. Thans worden eerst alle stoelen vervangen en vanaf medio april aangevuld met cosy seats. In deze stoelen kunnen bezoekers als duo plaatsnemen. De werkzaamheden aan de shop, kassa’s en foyer vinden vanaf maandag 12 maart plaats. De hele bioscoop krijgt nieuwe vloerbedekking en in de foyer komt nieuw meubilair en verlichting. Speciale postermuren maken inzichtelijk welke films er draaien en welke worden verwacht. Tegelijk worden de kassa’s vernieuwd en komen er automatische ticketmachines om eenvoudig en snel tickets te kopen of te printen. Een ander echt Kinepolis-element is een gloednieuwe, kleurrijke shop met - naast een uitgebreider assortiment - ook een groter popcorn en nacho-station. Minder zichtbaar, maar net zo belangrijk zijn de isolerende maatregelen om in de shop en foyer tocht te voorkomen en een investering in de brandveiligheidssystemen en vluchtwegen. Ook komt er een verbeterd camerasysteem en een nieuwe personeelsruimte voor de medewerkers. Voor eind april moet de verbouwing afgerond zijn.

Auteur

Redactie