Emmer jeugd op bezoek bij brandweerkazerne

EMMEN

Speciaal voor deelnemers van de VLOG battle opent de brandweer vrijdagmiddag 9 maart van 15.30 tot 17.00 uur de deuren van de kazerne in Emmen. Deelnemers krijgen er een exclusief kijkje achter de schermen.

De brandweer laat zien welke technieken komen kijken bij een tankautospuit, hoogwerker en eerste hulpverleningsvoertuig. Ook krijgen de deelnemers een 3D-bril op waarmee zij in virtual reality een brand gaan blussen. Wie wil deelnemen aan deze rondleiding kan dat tot en met donderdag 8 maart laten weten via info@vlogbattle.nl. De rondleiding bij de brandweerkazerne is onderdeel van het thema veiligheid en gezondheid. De prijsuitreiking van dit thema is op vrijdag 16 maart, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van FC Emmen in stadion De Oude Meerdijk tegen Helmond Sport. Deelnemers die naar de prijsuitreiking komen krijgen twee kaartjes voor de genoemde wedstrijd van de FC, die de trotse koploper is in de strijd om de derde periodetitel.

Regio Emmen

Jongeren die nog niet deelnemen aan de VLOG battle kunnen zich gratis aanmelden via www.vlogbattle.nl. Alle jongeren van 10 tot en met 17 jaar uit de regio Emmen kunnen meedoen. Het doel van de genoemde battle is om jongeren in de regio op een speelse en uitdagende manier warm te maken voor alles wat met techniek te maken heeft. Deelnemers krijgen de kans om achter de schermen te kijken bij bedrijven in de regio en hier een vlog over te maken. Deze vlog kunnen ze insturen via vlogbattle.nl.

Auteur

Redactie