Jazz op de zondagmiddag met De Queljoe en De Bruijn

EMMEN

Rudy de Queljoe - hij is oud-gitarist van Brainbox - en zanger Jan de Bruijn zijn op 4 maart te gast bij Jazz op de Zondagmiddag in het Emmer Grandcafé Rue de la Gare.

De Queljoe was in Brainbox de vervanger van Jan Akkerman. Daarna speelde hij bij onder anderen de Harry Muskee Band, Vitesse en Massada. Zanger en gitarist Jan de Bruijn speelt al meer dan 35 jaar uit het hoofd en uit het hart. Hij was ooit zanger van The Crew. Dat is een rhythm-and-blues formatie met een jarenlange, toonaangevende rol in het internationale clubcircuit. In Rue de la Gare wordt het tweetal begeleid door gitarist Thomas Zoetelief, bassist Koos Wiltenburg en drummer Marc Schenk. Jazz op de Zondagmiddag is van 16.00 tot 19.00 uur. De entree is gratis.

Auteur

Redactie