FC Emmen behoudt technische staf

EMMEN

FC Emmen presenteerde woensdagmiddag de technische staf voor het seizoen 2018/2019. Hoofdtrainer Dick Lukkien blijft in elk geval tot de zomer van 2020.

Naast Lukkien blijven ook eerste assistent-trainer Casper Goedkoop (ook hoofdtrainer van FC Klazienaveen, red.), keeperstrainer Richard Moes en assistent-trainer Bas Sibum bij de enige Drentse profclub. Zij tekenen bij voor de duur van respectievelijk één, twee en drie seizoenen. Assistent-trainer René Grummel beschikt over een doorlopende overeenkomst tot medio 2020 en maakt de staf compleet.

Eredivisie

Volgens mededirecteur Ben Haverkort moet FC Emmen structureel strijden voor de eerste vijf posities in de Jupiler League zodat de club in het rood en wit zich ‘nadrukkelijk kan melden in de strijd om promotie naar de Eredivisie’. FC Emmen staat op dit moment vierde op de ranglijst en in de derde periode is de equipe van Lukkien koploper.

Auteur

Redactie