Erwin Nyhoff speelt succesalbum van Dire Straits

EMMEN/ERICA

Brothers in Arms van Dire Straits is één van de best verkochte albums ooit. Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze Sultans of Swing, uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Dire Straits’ Brothers in Arms het complete album live en hun andere grote hits in een theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Special guest tijdens de show is Melissa Meewisse uit Erica. Legendary Albums Live – Dire Straits’ Brothers in Arms is op zaterdag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer info en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie