Wensstichting Drenthe zit er warmpjes bij

EMMEN

Wensstichting Drenthe werd verrast door een donatie van Kamst Mode. Met een tassenactie verzamelde het modehuis ruim 4000 euro.

Bij aankoop van een kledingstuk konden klanten voor 0,25 eurocent een tas aanschaffen, waarbij de volledige opbrengst naar het goede doel ging. Bas en Vanessa Kamst overhandigden de cheque ter waarde van 4.027,23 euro vorige week aan voorzitter Carin Roelands van Wensstichting Drenthe. “Wat kunnen wij hier veel kinderen en hun achterban blij mee maken en laten stralen”, zegt Roelands uit Noord-Sleen.

Mantelzorger

Wensstichting Drenthe zet zich sinds 2006 in voor kinderen die ziek zijn, voor kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden en voor kinderen die al jong mantelzorger zijn. Het doel van de stichting is om deze kinderen - vaak samen met ouders, broertjes en/of zusjes - weer een dag te laten stralen en ze een herinnering mee te geven waar ze nog lang op terug kunnen kijken.

Auteur

Redactie